Romantische Hotels

Dit is een overzicht van bijzondere en romantische hotels. Wij hebben deze hotels voor jou persoonlijk bezocht en beoordeeld. Speciale hotels die nog bijna niemand kent, maar ook hotels van grote ketens die beschikken over fraaie bruidssuites of andere romantische themakamers. Sommige van deze hotels beschikken ook over speciale arrangementen voor een romantisch weekend. Dan kun je bijvoorbeeld een fles Champagne op de kamer laten klaarzetten of het bed laten versieren met rode rozenblaadjes. Verwen elkaar met een knus verblijf in een romantisch hotel. Wij selecteerden zowel hotels in de stad als afgelegen locaties in een prachtig landschap. Bij Exclusieve Hotels ontdek je de beste mogelijkheden voor een romantisch verblijf.

Hotel Thermae 2000

1 Review

Thermae 2000 is een wellnesscentrum op de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Het heeft zo'n breed aanbod van verschillende baden, sauna's en massages, dat je eigenlijk niet genoeg hebt aan één dag. Gelukkig heeft dit resort een aangrenzen

Lees verder »

Soms moet je gewoon even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Verwen je partner eens met een romantische nacht of een weekendje weg. Laat je verwennen in een fraai hotel, geniet van een andere omgeving en maak eens tijd voor elkaar. Exclusieve Hotels heeft de mooiste romantische hotels geselecteerd. Deze hotels kunnen we ook warm aanbevelen voor een romantische date.